Journals

Scannen in pdf formaat

Please forward this error screen to 195. Please forward this error screen to 195. Welkom op scannen in pdf formaat Nederlandstalige service website van Homecast Benelux.

Dit is een officiële website van Homecast gericht op de ondersteuning van consumenten in de Benelux met een Homecast ontvanger. Homecast zet in op televisie ontvangst via de satelliet, kabel en via de ether. Homecast bent u verzekerd van de beste digitale ervaring. Nieuwe Software voor Homecast HS9000 en HS8500 modellen. Trigger kan alle soorten tijdschriften en boeken scannen op 2 manieren. We kunnen de boeken of tijdschriften van de rug ontdoen en losbladig scannen OF we scannen de boeken of tijdschriften zoals ze zijn. Als de boeken intact blijven dan werken we met een echte boekscanner en worden de scans maximaal 2600x3900pixels.

Dat komt neer op 300dpi voor de boeken die A4 of groter zijn. Voor boeken die kleiner dan A5 zijn komt het neer op ongeveer 450dpi. Er wordt met een speciale boekenscanner gewerkt waarbij er een V-vormige glasplaat in het boek wordt gedrukt. Als de boeken losgesneden de boeken digitaliseren, dan gaat het scannen net even wat scherper en rechter.

Het is ook goedkoper omdat de bladen met minder handwerk gescand kunnen worden. In dit geval heeft u de keuze uit 300dpi of 600dpi, maar bijna altijd volstaat 300dpi. De formaten waar we naartoe kunnen omzetten zijn legio. Maar ook XML, musicML, RTF, Excel behoren tot de mogelijkheden. Of het ook succesvol gaat, hangt af van de drukwerkkwaliteit met name en de opmaak.

Vaak is het aan te raden om even een testje te laten doen om te bekijken of het aan uw verwachtingen voldoet. Omdat we niet alle informatie op onze website kunnen zetten: mocht u een afwijkende wens hebben, informeer bij ons. We denken mee, adviseren u eerlijk en grondig in elk contact met ons. Er worden automatische correctie doorgevoerd waardoor randen scherp zijn, pagina’s recht staan, belichting en kleur optimaal zijn en de letters haarscherp. Onze medewerkers zijn geselecteerd op hun zorgvuldigheid. We bewaren uw digitale afbeeldingen nog even als backup.

Als u uw materiaal naar ons per post toe stuurt kunt u het onderstaande formulier bij uw zending ingevuld toevoegen. Zo hebben wij direct al uw gegevens en kunnen wij zien wat wij voor u moeten doen. Voor eventuele vragen zullen wij altijd contact met u opnemen. Trigger, voor iedereen met beeldmateriaal dat hen dierbaar is. Bakker Media Center, dé specialisten op gebied van digitalisatie van beeld en geluid, voortaan samen verder.

Het nieuwe adres: Keienbergweg 83 – 1101 GE AMSTERDAM ZUIDOOST. NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS – Trigger is onlangs overgenomen door Bakker Media Center uit Amsterdam en is per 1 juli 2017 verhuisd naar Amsterdam waar de diensten en activiteiten worden voortgezet. De vestiging in Nieuwegein is gesloten. Bij Trigger digitaliseren wij uw 8mm film, video, negatieven, dia’s, foto’s, boeken, documenten en geluid betrouwbaar en in hoge kwaliteit. Wij zullen uw materiaal altijd optimaliseren en dit in een hoogwaardig digitaal bestand voor u omzetten. Dit kan naar een DVD, Blu-ray, usb, externe harddisk en zelfs naar de cloud. Wij informeren u graag wat de beste optie voor u is.

Vele van de producten die wij scannen worden handmatig aangepast qua belichting en kleur zodat het digitale bestand beter wordt dan het ingeleverde materiaal dat misschien door de tijd heen verkleurd is geraakt en kwalitatief achteruit is gegaan. Door middel van vakkundig personeel dat met u meedenkt en jarenlang investeren in de beste scanapparatuur zijn wij zeer professioneel met ons vak bezig. Wij beseffen ons dat uw materiaal kostbaar is en gaan hier met respect mee om. Harddisk of USB, zo kunt u de digitale bestanden zelf nog bewerken, kopiëren en afspelen op uw smart TV of computer  Ook is de houdbaarheid optimaal. Blu-Ray, zo kunt u de bestanden afspelen op uw televisie of computer. Er is geen negatief of dia die wij niet kunnen scannen naar een digitale versie en dat geldt ook voor afgedrukte foto’s, 8mm en 16mm films.

Ook deze kunnen we allemaal digitaal maken. Daarnaast kunnen we ook nog eens ongeveer 20 soorten videobanden digitaliseren, zowel consumenten standaarden als professionele varianten. We kunnen in veel gevallen ook het Amerikaanse NTSC aan. Als u uw materiaal naar ons per post toe stuurt kunt u het onderstaande formulier bij uw zending ingevuld toevoegen. Zo hebben wij direct al uw gegevens en kunnen wij zien wat wij voor u moeten doen. Voor eventuele vragen zullen wij altijd contact met u opnemen.